Επικοινωνία

Θέλετε να επισκεφτείτε το ξενοδοχείο μας για χαλαρωτικές διακοπές στην Τήνο;

Τα "Σταυροδρόμια - Παραδοσιακά Καταλύματα" βρίσκονται στο χωριό Τριπόταμος, που απέχει μόλις 5 χιλιόμετρα από την χώρα της Τήνου και περίπου 7 χιλιόμετρα από όμορφες παραλίες όπως αυτές στον Αγ. Φωκά, Κιόνια, Άγ. Σώστη, όρμο του Αγ. Ιωάννη, Αγ. Ρωμανό και στα Καλύβια. Το χωριό είναι σχεδόν στο κέντρο του νησιού κάτι που ευνοεί την άμεση πρόσβαση σε όλα τα χωριά και τις παραλίες του νησιού.

Οδηγίες για να φθάσετε στα Σταυροδρόμια

Βγαίνοντας από το λιμάνι θα κάνετε δεξιά στην παραλιακή οδό. Μετά από 350 m, στο super market (αριστερά σας όπως κατευθύνεστε) θα στρίψετε αριστερά. Συνεχίζετε ευθεία για 280 m και στρίβετε αριστερά προς Τριπόταμο (υπάρχει σήμανση). Συνεχίζετε όλο ευθεία και στα 600 m συναντάτε την περιφερειακή οδό Χώρας Τήνου, την οποία διασχίζετε και συνεχίζετε και πάλι ευθεία. Μετά από 3.5 km, το πρώτο χωριό που συναντάτε είναι ο Τριπόταμος. Στην πρώτη είσοδο κάνετε δεξιά, ακριβώς μετά την πινακίδα “Crossroads Inn”. Παρκάρετε στο parking του χωριού και κατεβαίνετε τον πεζόδρομο. Το πρώτο κτίριο που συναντάτε μπροστά σας είναι η reception του ξενοδοχείου μας. Πάντοτε βρισκόμαστε εκεί για την υποδοχή σας!

Οδηγίες προς την Τήνο

Η Τήνος συνδέεται σε καθημερινή βάση, τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι, σε 2 ώρες με ταχύπλοο (ή σε 4 ώρες με πλοίο) με το λιμάνι της Ραφήνας, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στο Διεθνή Αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος, μέσω της Αττικής Οδού. Με την ίδια συχνότητα, συνδέεται με το λιμάνι του Πειραιά σε 3 ώρες με ταχύπλοο (ή σε 5 ώρες με πλοίο). Η τιμή του εισιτήριου ανέρχεται περίπου στα 50 €/άτομο (ή 25 €/άτομο εάν επιλέξετε το πλοίο).

Επίσης, με την ίδια συχνότητα, συνδέεται και με το νησί της Μυκόνου (μισή ώρα), το οποίο διαθέτει Διεθνή Αερολιμένα.

Η Τήνος συνδέεται με ταχύπλοο ή/και με πλοίο με τη Σύρο, την Άνδρο, την Πάρο, τη Νάξο, τα Κουφονήσια, τη Σχοινούσα, την Ηρακλειά, τη Σαντορίνη και την Ίω και με πλοίο με την Κύθνο, την Κέα, τη Μήλο, την Κίμωλο, τη Σίφνο και τη Σέριφο.

Στοιχεία επικοινωνίας

Ξενοδοχείο Crossroadsinn  
Τριπόταμος
Τήνος, Κυκλάδες
84200, Ελλάδα


Email: info@crossroadsinn.gr
Σταθερό: +30 22830 25443 
Φαξ: +30 22830 24775
Ιστοσελίδα: www.crossroadsinn.gr

 

crossroadsinn.gr

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

Ξενοδοχείο Crossroadsinn  
Τριπόταμος
Τήνος, Κυκλάδες
84200, Ελλάδα


Email: info@crossroadsinn.gr
Σταθερό: +30 22830 25443 
Φαξ: +30 22830 24775
Ιστοσελίδα: www.crossroadsinn.gr

 

online κρατηση
Εγγύηση καλύτερης τιμής
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα
https://www.crossroadsinn.gr
37.9778
23.7278