Είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε στο Crossroads Inn!

Το ξενοδοχείο μας, στους 7 αποκατεστημένους, ανεξάρτητους, παραδοσιακούς ξενώνες του, στο χωριό Τριπόταμος της Τήνου, αγκαλιάζει με σεβασμό κάθε πτυχή του τόπου, προσφέροντας σας την ξεχωριστή βιωματική εμπειρία της νησιωτικής ζωής στην τηνιακή ύπαιθρο. Στόχος μας είναι να απολαύσετε τις διακοπές σας στο ξεχωριστό, ήρεμο περιβάλλον του παραδοσιακού χωριού, κερδίζοντας την αίσθηση της διαμονής στο δικό σας σπίτι στο Κυκλαδίτικο χωριό!

Στα 10 χρόνια λειτουργίας του Crossroads Inn, η υγιεινή και η ασφάλεια των χώρων διαμονής σας αποτελούσε πάντοτε τη βασική μας προτεραιότητα. Θέλουμε να γνωρίζετε ότι σήμερα, περισσότερο από ποτέ, υπό το φως της συνεχιζόμενης κατάστασης του COVID-19, εστιάζουμε, με σεβασμό και υπευθυνότητα, ακόμη πιο επισταμένως, στην υγεία και την ασφάλεια όλων των φιλοξενούμενων και των υπαλλήλων μας, χωρίς να παραβλέπουμε όμως την ποιότητα της εμπειρίας σας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας μαζί μας. Η φροντίδα μας για εσάς, το περιβάλλον και η ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου μας, όπως και η θέση του, θα σας προσφέρουν όμορφες διακοπές χαλάρωσης!

Το Crossroads Inn έχει λάβει το ειδικό σήμα πιστοποίησης «Health First» από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος καθώς στις προϋπάρχουσες αυστηρές αρχές λειτουργίας του ξενοδοχείου μας, έχουν ενσωματωθεί και εφαρμόζονται σε όλους τους χώρους μας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας και οι οδηγίες επιπρόσθετου καθαρισμού και απολύμανσης του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Σεβόμενοι τους φιλοξενούμενούς μας, τους υπαλλήλους μας και την τοπική κοινωνία, ενημερωνόμαστε καθημερινά για όλες τις εξελίξεις και είμαστε διαρκώς σε ετοιμότητα για την εφαρμογή όποιων επιπρόσθετων μέτρων υγιεινής και ασφάλειας κριθούν απαραίτητα. Είμαστε πάντοτε ενήμεροι και έτοιμοι να σας βοηθήσουμε σε κάθε περίπτωση!

Ο Υγειονομικός Υπεύθυνος του ξενοδοχείου μας έχει εκπαιδευτεί από 3 διαφορετικούς διαπιστευμένους εκπαιδευτικούς φορείς (Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Γ. Γεννηματάς Α.Ε. - Δράσεις Ενημέρωσης, Επιμόρφωσης & Κατάρτισης από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Εκπαιδευτικό Σεμινάριο από το Επιμελητήριο Κυκλάδων) και είναι στη διάθεσή σας σε 24ωρη βάση για να σας παρέχει οποιαδήποτε πληροφορία και βοήθεια. Το προσωπικό μας είναι επίσης κατάλληλα εκπαιδευμένο και ακολουθεί αυστηρά όλα τα προστατευτικά μέτρα κατά του COVID-19, έχοντας στη διάθεσή του όλα τα απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας και διενεργώντας καθημερινά τη θερμομέτρησή του. Σε κάθε περίπτωση, συστήνουμε πάντοτε την τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας.

Ακολούθως, μπορείτε να διαβάσετε μια σύντομη περιγραφή των τροποποιήσεων και των επιπρόσθετων μέτρων που λαμβάνουμε από την τρέχουσα περίοδο στο Crossroads Inn, κατόπιν της λήψης αυξημένων μέτρων υγιεινής και ασφάλειας σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου μας για την προστασία από τον COVID-19.

Check-in & Check-out

Το προσωπικό της υποδοχής διαθέτει όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας και στο χώρο έχει τοποθετηθεί ειδικό πολυκαρβονικό διαχωριστικό και αντισηπτικό υγρό. Ο χώρος υποδοχής καθαρίζεται και απολυμαίνεται καθημερινά και τα κλειδιά των δωματίων απολυμαίνονται πριν την παραλαβή και κατά την παράδοση, σε δοχείο με εγκεκριμένο αντισηπτικό υγρό.

Η επίσημη ώρα check-in είναι μετά τις 15:00 και γίνεται στον υπαίθριο χώρο, μπροστά από τον χώρο υποδοχής, με αποκλειστικό ραντεβού κατόπιν συνεννόησης. Σας ενημερώνουμε ότι, κατά το check-in, συμπληρώνονται τα προσωπικά στοιχεία όλων των διαμενόντων στο δωμάτιο και τηρείται αρχείο για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας. Επιπλέον, στο δωμάτιο απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος μη διαμενόντων, ακόμα κι αν είναι συγγενείς ή φίλοι.

Η επίσημη ώρα check-out είναι μέχρι της 11:00 και γίνεται στο χώρο υποδοχής, με αποκλειστικό ραντεβού κατόπιν συνεννόησης. Παρακαλούμε όπως γνωρίζετε ότι, δεν υπάρχει δυνατότητα χρονικής επέκτασης του check-out, προκειμένου να διασφαλισθεί ο απαραίτητος χρόνος για τον σχολαστικό καθαρισμό, την αποτελεσματική απολύμανση και τον ορθό φυσικό αερισμό του δωματίου.

Διαμονή και καθαριότητα δωματίων

Τα δωμάτια του Crossroads Inn είναι ανεξάρτητα και αυτόνομα καθώς πρόκειται για πλήρως εξοπλισμένους, αποκατεστημένους, παραδοσιακούς ξενώνες, που βρίσκονται σε διαφορετικές γειτονιές του χωριού διευκολύνοντας την τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων και εξασφαλίζοντας την προσωπική σας ασφάλεια.

Το προσωπικό της καθαριότητας διαθέτει όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας και φροντίζει σε καθημερινή βάση για τον αερισμό του χώρου διαμονής σας, τη βασική φροντίδα του (απομάκρυνση σκουπιδιών, κτλ., χωρίς να περιλαμβάνεται σχολαστικός καθαρισμός του δωματίου) και τη συμπλήρωση των απαραίτητων ειδών πρώτης ανάγκης (πχ. εμφιαλωμένο νερό κτλ.). Αλλαγή κλινοσκεπασμάτων και πετσετών πραγματοποιείται κάθε τρίτη ημέρα διαμονής σας, ακολουθώντας όλα τα απαιτούμενα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας. Εφόσον επιθυμείτε συχνότερη αλλαγή κλινοσκεπασμάτων ή/και πετσετών, μπορείτε να ενημερώσετε το προσωπικό της υποδοχής και θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο. Σας ενημερώνουμε ότι, το προσωπικό της καθαριότητας δεν μπορεί να εισέλθει στο δωμάτιο όσο βρίσκεστε εντός αυτού.

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου μας διαθέτουν αποκλειστικά ανεμιστήρες οροφής, αντί κλιματισμού, στους χώρους διημέρευσης και ύπνου, που εξασφαλίζουν τον απαιτούμενο δροσισμό τους, σε συνδυασμό με τα μικρά βορεινά ανοίγματα, που βοηθούν στο φυσικό αερισμό τους, διασφαλίζοντας παράλληλα τη σωστή υγιεινή των χώρων και την προσωπική σας ασφάλεια. Επιπλέον όλα τα παράθυρα διαθέτουν σήτες για να μπορείτε να τα έχετε άνοιχτα σε 24ωρη βάση.

Τα χρησιμοποιημένα κλινοσκεπάσματα και οι πετσέτες πλένονται πάντοτε σε ζεστό κύκλο 70°C με ενδεδειγμένα απορρυπαντικά. Οι πικέ κουβέρτες και τα καλύμματα των στρωμάτων πλένονται επίσης σε ζεστό κύκλο 70°C με ενδεδειγμένα απορρυπαντικά, μετά από κάθε αναχώρηση.

Παρακαλούμε όπως γνωρίζετε ότι, μετά από κάθε αναχώρηση, τα δωμάτια καθαρίζονται σχολαστικά, απολυμαίνονται προσεκτικά με ενδεδειγμένα καθαριστικά για κάθε επιφάνεια και ακολούθως με ατμοκαθαριστή (θερμοκρασία >70°C).

Όλες οι υφασμάτινες επιφάνειες, όπως και τα μαξιλάρια και τα στρώματα κάθε κρεβατιού απολυμαίνονται μετά από κάθε αναχώρηση με ατμοκαθαριστή (θερμοκρασία >70°C).

Στα τηλεχειριστήρια έχει τοποθετηθεί κάλυμμα μιας χρήσης, το οποίο αλλάζεται μετά από κάθε αναχώρηση.

Σας ενημερώνουμε ότι, για λόγους υγιεινής και ασφάλειας, έχουν αφαιρεθεί όλα τα διακοσμητικά στοιχεία του δωματίου, με εξαίρεση κάποιων έργων τέχνης (πχ. πίνακες), τα οποία και συνιστούμε να μην αγγίζετε.

Καλαθάκι πρωινού και άλλες παροχές

Το παρεχόμενο ‘καλαθάκι πρωινού’ και τα οικιακά σκεύη έχουν αφαιρεθεί από το δωμάτιο για λόγους υγιεινής και ασφάλειας. Πριν την άφιξή σας, θα ενημερωθείτε με email λεπτομερώς για όλα τα είδη που περιλαμβάνει το ‘καλαθάκι πρωινού’, καθώς και για όλα τα οικιακά σκεύη του δωματίου, ώστε να επιλέξετε όσα επιθυμείτε να βρίσκονται εντός αυτού κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Είδη καλλυντικής περιποίησης και άλλες παροχές

Στο δωμάτιο σας θα βρείτε τα προϊόντα καλλυντικής περιποίησης, που σας προσφέρουμε: σαμπουάν, κρέμα μαλλιών, αφρόλουτρο και σαπουνάκι χεριών, τα οποία είναι χειροποίητα, μόνο από φυσικά συστατικά όπως μέλι, βότανα και άνθη, από την Ελληνική φύση, καθώς και Ελληνικά φυσικά σφουγγάρια και παντόφλες. Επιπρόσθετα, σας προσφέρουμε εγκεκριμένο υγρό αντισηπτικό χεριών με 70% περιεκτικότητα σε αλκοόλη και χαρτομάντιλα για την περίοδο της διαμονής σας.

Το παρεχόμενο φαρμακείο και το ‘φαρμακείο της φύσης’ έχουν αφαιρεθεί από το δωμάτιο για λόγους υγιεινής και ασφάλειας. Πριν την άφιξή σας, θα ενημερωθείτε με email λεπτομερώς για όλα τα είδη που περιλαμβάνουν, ώστε να επιλέξετε όσα επιθυμείτε να βρίσκονται εντός του δωματίου σας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Όλα τα προαναφερθέντα πρωτόκολλα και μέτρα υγιεινής και ασφάλειας εφαρμόζονται σύμφωνα με τις τρέχουσες οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και ανανεώνονται όποτε κριθεί απαραίτητο. Πριν την άφιξή σας θα λάβετε email με αναλυτικές πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας του ξενοδοχείου μας και στο δωμάτιο σας θα βρείτε ενημερωτικό υλικό με όλες τις απαραίτητες υγειονομικές οδηγίες.

Το Crossroads Inn είναι ένα ‘μίγμα αγάπης’: παντρεύει, με σεβασμό, το παρελθόν με το παρόν και το σύγχρονο με το παραδοσιακό. Σας διαβεβαιώνουμε ότι φροντίζουμε αδιάκοπα για να έχετε μια ολοκληρωμένη και ξεκούραστη εμπειρία φιλοξενίας μέσα στο χώρο διαμονής σας, όπως πρεσβεύει και η αισθητική του νησιού μας. Στόχος μας, να απολαύσετε τις διακοπές σας στο ξεχωριστό, ήρεμο περιβάλλον του παραδοσιακού χωριού Τριπόταμος, κερδίζοντας την αίσθηση της ‘αυθεντικής νησιωτικής ζωής’ στο ‘δικό σας σπίτι’ στο Κυκλαδίτικο χωριό, με υγεία και ασφάλεια!

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Crossroads Inn για τη διαμονή σας στην Τήνο!

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο ξενοδοχείο μας, ειδικά αυτό το καλοκαίρι που όλοι χρειάζονται, περισσότερο από ποτέ, την ξεκούραση, μια ελπίδα, ένα όνειρο και φυσικά την Ελληνική φιλοξενία, τον ήλιο και τη θάλασσα!

Είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε στο Crossroads Inn!

Το ξενοδοχείο μας, στους 7 αποκατεστημένους, ανεξάρτητους, παραδοσιακούς ξενώνες του, στο χωριό Τριπόταμος της Τήνου, αγκαλιάζει με σεβασμό κάθε πτυχή του τόπου, προσφέροντας σας την ξεχωριστή βιωματική εμπειρία της νησιωτικής ζωής στην τηνιακή ύπαιθρο. Στόχος μας είναι να απολαύσετε τις διακοπές σας στο ξεχωριστό, ήρεμο περιβάλλον του παραδοσιακού χωριού, κερδίζοντας την αίσθηση της διαμονής στο δικό σας σπίτι στο Κυκλαδίτικο χωριό!

Στα 10 χρόνια λειτουργίας του Crossroads Inn, η υγιεινή και η ασφάλεια των χώρων διαμονής σας αποτελούσε πάντοτε τη βασική μας προτεραιότητα. Θέλουμε να γνωρίζετε ότι σήμερα, περισσότερο από ποτέ, υπό το φως της συνεχιζόμενης κατάστασης του COVID-19, εστιάζουμε, με σεβασμό και υπευθυνότητα, ακόμη πιο επισταμένως, στην υγεία και την ασφάλεια όλων των φιλοξενούμενων και των υπαλλήλων μας, χωρίς να παραβλέπουμε όμως την ποιότητα της εμπειρίας σας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας μαζί μας. Η φροντίδα μας για εσάς, το περιβάλλον και η ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου μας, όπως και η θέση του, θα σας προσφέρουν όμορφες διακοπές χαλάρωσης!

Το Crossroads Inn έχει λάβει το ειδικό σήμα πιστοποίησης «Health First» από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος καθώς στις προϋπάρχουσες αυστηρές αρχές λειτουργίας του ξενοδοχείου μας, έχουν ενσωματωθεί και εφαρμόζονται σε όλους τους χώρους μας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας και οι οδηγίες επιπρόσθετου καθαρισμού και απολύμανσης του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Σεβόμενοι τους φιλοξενούμενούς μας, τους υπαλλήλους μας και την τοπική κοινωνία, ενημερωνόμαστε καθημερινά για όλες τις εξελίξεις και είμαστε διαρκώς σε ετοιμότητα για την εφαρμογή όποιων επιπρόσθετων μέτρων υγιεινής και ασφάλειας κριθούν απαραίτητα. Είμαστε πάντοτε ενήμεροι και έτοιμοι να σας βοηθήσουμε σε κάθε περίπτωση!

Ο Υγειονομικός Υπεύθυνος του ξενοδοχείου μας έχει εκπαιδευτεί από 3 διαφορετικούς διαπιστευμένους εκπαιδευτικούς φορείς (Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Γ. Γεννηματάς Α.Ε. - Δράσεις Ενημέρωσης, Επιμόρφωσης & Κατάρτισης από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Εκπαιδευτικό Σεμινάριο από το Επιμελητήριο Κυκλάδων) και είναι στη διάθεσή σας σε 24ωρη βάση για να σας παρέχει οποιαδήποτε πληροφορία και βοήθεια. Το προσωπικό μας είναι επίσης κατάλληλα εκπαιδευμένο και ακολουθεί αυστηρά όλα τα προστατευτικά μέτρα κατά του COVID-19, έχοντας στη διάθεσή του όλα τα απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας και διενεργώντας καθημερινά τη θερμομέτρησή του. Σε κάθε περίπτωση, συστήνουμε πάντοτε την τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας.

Ακολούθως, μπορείτε να διαβάσετε μια σύντομη περιγραφή των τροποποιήσεων και των επιπρόσθετων μέτρων που λαμβάνουμε από την τρέχουσα περίοδο στο Crossroads Inn, κατόπιν της λήψης αυξημένων μέτρων υγιεινής και ασφάλειας σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου μας για την προστασία από τον COVID-19.

Check-in & Check-out

Το προσωπικό της υποδοχής διαθέτει όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας και στο χώρο έχει τοποθετηθεί ειδικό πολυκαρβονικό διαχωριστικό και αντισηπτικό υγρό. Ο χώρος υποδοχής καθαρίζεται και απολυμαίνεται καθημερινά και τα κλειδιά των δωματίων απολυμαίνονται πριν την παραλαβή και κατά την παράδοση, σε δοχείο με εγκεκριμένο αντισηπτικό υγρό.

Η επίσημη ώρα check-in είναι μετά τις 15:00 και γίνεται στον υπαίθριο χώρο, μπροστά από τον χώρο υποδοχής, με αποκλειστικό ραντεβού κατόπιν συνεννόησης. Σας ενημερώνουμε ότι, κατά το check-in, συμπληρώνονται τα προσωπικά στοιχεία όλων των διαμενόντων στο δωμάτιο και τηρείται αρχείο για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας. Επιπλέον, στο δωμάτιο απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος μη διαμενόντων, ακόμα κι αν είναι συγγενείς ή φίλοι.

Η επίσημη ώρα check-out είναι μέχρι της 11:00 και γίνεται στο χώρο υποδοχής, με αποκλειστικό ραντεβού κατόπιν συνεννόησης. Παρακαλούμε όπως γνωρίζετε ότι, δεν υπάρχει δυνατότητα χρονικής επέκτασης του check-out, προκειμένου να διασφαλισθεί ο απαραίτητος χρόνος για τον σχολαστικό καθαρισμό, την αποτελεσματική απολύμανση και τον ορθό φυσικό αερισμό του δωματίου.

Διαμονή και καθαριότητα δωματίων

Τα δωμάτια του Crossroads Inn είναι ανεξάρτητα και αυτόνομα καθώς πρόκειται για πλήρως εξοπλισμένους, αποκατεστημένους, παραδοσιακούς ξενώνες, που βρίσκονται σε διαφορετικές γειτονιές του χωριού διευκολύνοντας την τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων και εξασφαλίζοντας την προσωπική σας ασφάλεια.

Το προσωπικό της καθαριότητας διαθέτει όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας και φροντίζει σε καθημερινή βάση για τον αερισμό του χώρου διαμονής σας, τη βασική φροντίδα του (απομάκρυνση σκουπιδιών, κτλ., χωρίς να περιλαμβάνεται σχολαστικός καθαρισμός του δωματίου) και τη συμπλήρωση των απαραίτητων ειδών πρώτης ανάγκης (πχ. εμφιαλωμένο νερό κτλ.). Αλλαγή κλινοσκεπασμάτων και πετσετών πραγματοποιείται κάθε τρίτη ημέρα διαμονής σας, ακολουθώντας όλα τα απαιτούμενα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας. Εφόσον επιθυμείτε συχνότερη αλλαγή κλινοσκεπασμάτων ή/και πετσετών, μπορείτε να ενημερώσετε το προσωπικό της υποδοχής και θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο. Σας ενημερώνουμε ότι, το προσωπικό της καθαριότητας δεν μπορεί να εισέλθει στο δωμάτιο όσο βρίσκεστε εντός αυτού.

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου μας διαθέτουν αποκλειστικά ανεμιστήρες οροφής, αντί κλιματισμού, στους χώρους διημέρευσης και ύπνου, που εξασφαλίζουν τον απαιτούμενο δροσισμό τους, σε συνδυασμό με τα μικρά βορεινά ανοίγματα, που βοηθούν στο φυσικό αερισμό τους, διασφαλίζοντας παράλληλα τη σωστή υγιεινή των χώρων και την προσωπική σας ασφάλεια. Επιπλέον όλα τα παράθυρα διαθέτουν σήτες για να μπορείτε να τα έχετε άνοιχτα σε 24ωρη βάση.

Τα χρησιμοποιημένα κλινοσκεπάσματα και οι πετσέτες πλένονται πάντοτε σε ζεστό κύκλο 70°C με ενδεδειγμένα απορρυπαντικά. Οι πικέ κουβέρτες και τα καλύμματα των στρωμάτων πλένονται επίσης σε ζεστό κύκλο 70°C με ενδεδειγμένα απορρυπαντικά, μετά από κάθε αναχώρηση.

Παρακαλούμε όπως γνωρίζετε ότι, μετά από κάθε αναχώρηση, τα δωμάτια καθαρίζονται σχολαστικά, απολυμαίνονται προσεκτικά με ενδεδειγμένα καθαριστικά για κάθε επιφάνεια και ακολούθως με ατμοκαθαριστή (θερμοκρασία >70°C).

Όλες οι υφασμάτινες επιφάνειες, όπως και τα μαξιλάρια και τα στρώματα κάθε κρεβατιού απολυμαίνονται μετά από κάθε αναχώρηση με ατμοκαθαριστή (θερμοκρασία >70°C).

Στα τηλεχειριστήρια έχει τοποθετηθεί κάλυμμα μιας χρήσης, το οποίο αλλάζεται μετά από κάθε αναχώρηση.

Σας ενημερώνουμε ότι, για λόγους υγιεινής και ασφάλειας, έχουν αφαιρεθεί όλα τα διακοσμητικά στοιχεία του δωματίου, με εξαίρεση κάποιων έργων τέχνης (πχ. πίνακες), τα οποία και συνιστούμε να μην αγγίζετε.

Καλαθάκι πρωινού και άλλες παροχές

Το παρεχόμενο ‘καλαθάκι πρωινού’ και τα οικιακά σκεύη έχουν αφαιρεθεί από το δωμάτιο για λόγους υγιεινής και ασφάλειας. Πριν την άφιξή σας, θα ενημερωθείτε με email λεπτομερώς για όλα τα είδη που περιλαμβάνει το ‘καλαθάκι πρωινού’, καθώς και για όλα τα οικιακά σκεύη του δωματίου, ώστε να επιλέξετε όσα επιθυμείτε να βρίσκονται εντός αυτού κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Είδη καλλυντικής περιποίησης και άλλες παροχές

Στο δωμάτιο σας θα βρείτε τα προϊόντα καλλυντικής περιποίησης, που σας προσφέρουμε: σαμπουάν, κρέμα μαλλιών, αφρόλουτρο και σαπουνάκι χεριών, τα οποία είναι χειροποίητα, μόνο από φυσικά συστατικά όπως μέλι, βότανα και άνθη, από την Ελληνική φύση, καθώς και Ελληνικά φυσικά σφουγγάρια και παντόφλες. Επιπρόσθετα, σας προσφέρουμε εγκεκριμένο υγρό αντισηπτικό χεριών με 70% περιεκτικότητα σε αλκοόλη και χαρτομάντιλα για την περίοδο της διαμονής σας.

Το παρεχόμενο φαρμακείο και το ‘φαρμακείο της φύσης’ έχουν αφαιρεθεί από το δωμάτιο για λόγους υγιεινής και ασφάλειας. Πριν την άφιξή σας, θα ενημερωθείτε με email λεπτομερώς για όλα τα είδη που περιλαμβάνουν, ώστε να επιλέξετε όσα επιθυμείτε να βρίσκονται εντός του δωματίου σας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Όλα τα προαναφερθέντα πρωτόκολλα και μέτρα υγιεινής και ασφάλειας εφαρμόζονται σύμφωνα με τις τρέχουσες οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και ανανεώνονται όποτε κριθεί απαραίτητο. Πριν την άφιξή σας θα λάβετε email με αναλυτικές πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας του ξενοδοχείου μας και στο δωμάτιο σας θα βρείτε ενημερωτικό υλικό με όλες τις απαραίτητες υγειονομικές οδηγίες.

Το Crossroads Inn είναι ένα ‘μίγμα αγάπης’: παντρεύει, με σεβασμό, το παρελθόν με το παρόν και το σύγχρονο με το παραδοσιακό. Σας διαβεβαιώνουμε ότι φροντίζουμε αδιάκοπα για να έχετε μια ολοκληρωμένη και ξεκούραστη εμπειρία φιλοξενίας μέσα στο χώρο διαμονής σας, όπως πρεσβεύει και η αισθητική του νησιού μας. Στόχος μας, να απολαύσετε τις διακοπές σας στο ξεχωριστό, ήρεμο περιβάλλον του παραδοσιακού χωριού Τριπόταμος, κερδίζοντας την αίσθηση της ‘αυθεντικής νησιωτικής ζωής’ στο ‘δικό σας σπίτι’ στο Κυκλαδίτικο χωριό, με υγεία και ασφάλεια!

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Crossroads Inn για τη διαμονή σας στην Τήνο!

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο ξενοδοχείο μας, ειδικά αυτό το καλοκαίρι που όλοι χρειάζονται, περισσότερο από ποτέ, την ξεκούραση, μια ελπίδα, ένα όνειρο και φυσικά την Ελληνική φιλοξενία, τον ήλιο και τη θάλασσα!

online κρατηση
Εγγύηση καλύτερης τιμής
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα
https://www.crossroadsinn.gr
37.9778
23.7278